Mikä on mesolankahoito?

Nykyään tehokkain tapa kohottaa kasvojen ovaalia, parantaa vartalon muotoa ja saada merkittävää nuorentavaa vaikutusta ilman leikkauksia

Hoitomuotoa käytettäessä voidaan jo yhdellä hoidokerralla taata:

  • kollageenin muodustumisen stimulointi ihossa
  • kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen
  • kulmakarvojen ja yläluomien kohotus
  • lymfan luonnolisen liikkumisen palautuminen
  • ihon värin tasoittuminen ja pigmenttiläiskien normalisoituminen                                                                          
Mesolankahoito Helsinki - estemed.fi

3D ja 4D Mesolangat ovat hyvin ohuita ja vahvoja, siksi niiden avulla voidaan ihoa kiristää ja pitää sen hyvin uudessa muodossa.  Mesolangat ovat biohajoavaa materiaalia. Mesolangat hajoavat itsestään 3 kuukaudessa. Tulos on heti näkyvissä toimenpiteen jälkeen ja säilyy jopa 2 vuotta.

Hoidosta ei aiheudu mitään jälkiä edes ohuessa ihossa.  3D ja 4D Mesolankoja voidaan käyttää kehon kaikilla alueilla, joissa tarvitaan nopeaa ja turvallista ihon “liftingiä”, esm.  kasvojen, vatsan, kaulan ja dekolteen alueella.

Mesolangat laitetaan paikoilleen injektiomenetelmällä. Mesolankahoito antaa luonnollisen lopputuloksen kiinteyttäen ja kohottaen ihoa. Mesolangat saavat kehon lisäämään kollageenin tuotantoa ja kasvattavat fibroblastien määrää. Verenkierto hoidettavalla aluella paranee ja sitä kautta kudoksen hapen ja ravinteiden saanti kasvaa. Mesolankahoito vahvistaa ja myös parantaa ihon rakennetta.

Käytämme hoidossa Tredlifting 3D ja 4D Mesolankoja. 

Mesolangat ovat turvallisia. Koska 3D ja 4D Mesolangat on testattu ja valmistettu polymaitohaposta, ne eivät aiheuta mitään allergiareaktoita tai oireita. Näin kaikki terveysriskit ovat poissuljettu.

Hoitomuoto on nopea ja potilasystävällinen, siinä ei tarvita voimakasta puudutusta eikä pitkää  kuntoutusta. Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus  häviää 7-10 päivän kuluessa.

Mesolankahoidon suorittaa asiantuntija, joka toimii myös 3D/4D mesolanka -kouluttajana.