Mikä on RevitaJal Volume?

RevitaJal Volume on injektiomuodossa oleva steriili lääkinnällinen laite. Se on kuumetta aiheuttamaton (apyrogeeninen), kudokseen liukeneva valmiste, jonka perusta on silloitettu hyaluronihappo. Hyaluronihappo on valmistettu bakteerifermentaatiolla, eikä ole eläinperäinen.

RevitaJal Volumen vaikutus perustuu dermiksen ja epidermiksen kudosten tilavuuden kasvuun. Hyaluronihapon hydrofiiliset molekyylit pystyvät luontaisesti sitomaan vettä moninkertaisesti oman painonsa verran. Tämä mahdollistaa ihonsisäisen tilan täytön ja solujenvälisen tilan yhtenäistämisen sekä lisää kudosten jäntevyyttä. Hyaluronihapon silloitus tekee täyteaineesta stabiilin, ja käsittelyn vaikutus kestää pidempään.

RevitaJal Thin

Mihin RevitaJal Volumea käytetään?

Ihon virheiden / arpien korjaaminen

Pinnallisten ja syvien ryppyjen täyttäminen

Huulten volyymin lisääminen

Kasvonpiirteiden uudelleenmuotoilu

Miksi valita RevitaJal Volume?

RevitaJal Volume on uuden sukupolven täyteaine, jossa on käytetty bioteknisesti valmistettua ristisidottua hyaluronihappoa, eikä sisällä käytännössä lainkaan endotoksiineja tai muita toksisia aineita.

RevitaJal – tuotelinja on italialaisen tutkimustyön suunnittelun tulos. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu kokonaan Italiassa lääketieteellisten standardien mukaisesti.

Tuotteille on myönnetty myös laatutodistus ja CE -merkki 0373. RevitaJal tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta.

Tulokset näkyvät välittömästi heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Vaikutus kestää 4-12 kuukautta osana jatkuvaa hoito-ohjelmaa. Sen käyttö on yksinkertaista, tehokasta ja turvallista.

RevitaJal Volume Thin

Käyttökohteet: silmänympärysrypyt sekä myös hienot pinnalliset rypyt kasvojen herkillä ihoalueilla.

Hoitokertojen toistaminen: parhaiden tulosten saavuttamiseksi hoito tulee toistaa 8-10 kuukauden kuluttua.

Konsentraatio 20 mg/ml

Pakkaus 1 x 1ml ruisku

RevitaJal Volume Medium

Käyttökohteet: silmänympärysrypyt, otsarypyt ja pinnalliset rypyt poskilla; voidaan myös käyttää lisäämään volyymia huulilla ja kulmakarvojen alueella.

Tulosten säilyttämiseksi hoito toistetaan 10-12 kuukauden kuluttua.

Konsentraatio 35 mg/ml

Pakkaus 2 x 1ml ruiskut

RevitaJal Volume Strong

Käyttökohteet: kasvojen keskisyvät tai syvät rypytkuten volyymin lisääminen poskipäihin, leuka, nenän dorsaalinen osa ja huulet.

Hoitokertojen toistaminen: parhaiden tulosten saavuttamiseksi hoito tulee toistaa 12-18 kuukauden kuluttua.

Konsentraatio 30 mg/ml

Pakkaus 2 x 1ml ruiskut

Mikä on RevitaJal 1,2,3?

Revitajal on CE0373 sertifioitu biorevitalisaatioon tarkoitettu tuotelinja. Vaikuttavana aineena on biologisesti yhteensopiva uudelleenimeytyvä lineaarinen, ei-eläinperäinen hyaluronihappo.

face_4

Mihin RevitaJalia käytetään?

  • Kasvojen, kaulan ja rinnan alueen ihon nuorentamiseen
  • Otsan ryppyjen ja hienojen juonteiden korjaamiseen
  • Kasvojen ja huulten uudelleenmuotoiluun
  • Käsien revitalisaatioon

RevitaJal 1

Käyttökohteet: hienot juonteet ja pinnalliset rypyt. Kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien revitalisaatio.

Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa joka 1-2 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 3 kuukauden välein.

Konsentraatio 10 mg/ml

Pakkaus 2 x 2,0 ml ruisku

RevitaJal 2

Käyttökohteet: hieman syvemmät rypyt, kuten pinnalliset rypyt suun ympärillä ja poskissa tai kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien intensiivinen revitalisaatio.
Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa joka 2-3 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 3 kuukauden välein.

Konsentraatio 15 mg/ml

Pakkaus 2 x 2,0 ml ruiskut

RevitaJal 3

Käyttökohteet: keskisyvät kasvojen rypyt, kuten nasolabiaaliset poimut tai volyymin lisääminen kasvoihin poskipäiden, leuan, nenänselän, huulten tai kulmakarvojen alueilla. Tässä tapauksessa on suositeltavaa kerrostaa tuote.
Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa vähintään 3-4 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 6 kuukauden välein.

Konsentraatio 20 mg/ml

Pakkaus 2 x 2,0 ml ruiskut