Italialainen ”Italfarmacia” – on yksi maailman johtavista lääketeollisuuden yrityksistä. Italfarmacian laboratorioissa tehdään jatkuvasti tutkimustyötä ja kehitellään uusia ja tehokkaampia tuotteita.

Yksi uusimmista tuotekehittelyn tuloksista on tehokas injektoitava ihonhoitosarja ”Skin”. Valmisteen tehon perustana on fragmentoitu pienimolekyylipainoinen hyaluronihappo. Tuotteiden teho ja turvallisuus on vahvistettu useissa kliinisissä tutkimuksissa. Tuotteita ja tuotantoprosessia säätelee Euroopan lääketurvallisuusvirasto.

Skin-B

SKIN-B

Lääkevalmiste ihon biostimulaatiohoitoon. Vaikuttavana aineena pienimolekyylipainoinen hyaluronihappo (disakkaridi oligosakkaridi-fragmentit 20-38). Valmisteessa on myös L-muodossa olevia aminohappoja, joka maksimoi ihosolujen biosaatavuuden. Valmisteen pH on 7.4. Skin B tarjoaa välittömän kosteutuksen ja stimuloi ihon omaa hyaluronihappo-, elastiini- ja kollageenituotantoa.

Vaikutus:

Syväkosteuttaa ja elvyttää ihoa, vahvistaa ihon kosteudensitomiskykyä, parantaa ihon sävyä ja väriä, vähentää syviä ryppyjä, parantaa mikroverenkiertoa sekä poistaa silmäpussit ja ”harakanvarpaat” silmäkulmista.

Skin-R

SKIN-R

Lääkevalmiste ihon rakenteen parantamiseksi. Vaikuttavana aineena pienimolekyylipainoinen hyaluronihappo (disakkaridi oligosakkaridi-fragmentit 20-38). Valmiste sisältää myös kolme L-muotoista aminohappoa. Valmisteen pH on 5,8. Skin R vahvistaa dermiksen tyypin 1 kollageenin muodostamista.

Vaikutus:

Vahvistaa dermistä, poistaa veltostumia kasvoilta ja vartalolta, kiinteyttää tehokkaasti.

Skin-C

SKIN-C

Lääkevalmiste ihon biostimulaatiohoitoon. Vaikuttavana aineena pienimolekyylipainoinen hyaluronihappo (disakkaridi oligosakkaridi-fragmentit 20-38) Sisältää myös aminohappoja ja koliinia. Valmisteen pH on 7. Koliinilla on ihoa kiinteyttävä vaikutus.

Vaikutus:

Kiinteyttää ihoa välittömästi, virkistää ja kosteuttaa ihoa, lisää ihon kosteudensitomiskykyä, vähentää ryppyjä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa mikroverenkiertoa.

Skin-OX

 SKIN-OX

Valmiste biostimulaatioon ja antioksidantiiviseen hoitoon. Vaikutus perustuu pienimolekyylipainoiseen hyaluronihappoon (disakkaridi oligosakkaridi-fragmentit 20-38). Sisältää myös: L-muotoinen aminohapporyhmä, C-vitamiini, glutationi. Valmisteen pH on 7. Skin Ox aktivoi dermiksen toimintoja sekä stimuloi ihon omaa elastiinin, tyypin III kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Valmisteella on voimakas antioksidanttinen vaikutus.

Vaikutus:

Vähentää pigmenttiläiskiä, ehkäisee ja hoitaa ruusufinniä, parantaa tupakoitsijan ihon väriä, kosteuttaa ihoa ja lisää ihon kosteudensitomiskykyä ja kimmoisuutta.