Olemme laadukkaiden ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen esteettisten hoitotuotteiden maahantuoja: Revitajal Volume, Revitajal Biorevitalisation -tuotteet ja Tredlifting 3D -mesolangat.

revitajal4
revitajal2

Estemediltä saat kattavat hoidot tutkitusti turvallisilta ja luotettavilta valmistajilta. Tutustu tuotteisiin!

Revitajal Volume pähkinänkuoressa

Mikä on Revitajal Volume?

Revitajal Volume on CE0373 sertifioitu ihontäyteainelinja, jossa on käytetty bioteknisesti valmistettua ristisidottua hyaluronihappoa. 

Milloin Revitajal Volumea tulisi käyttää? 

 • ‡Pinnallisten ja syvien ryppyjen täyttäminen 
 • ‡Ihon virheiden / arpien korjaaminen 
 • ‡Huulten volyymin lisääminen 
 • ‡Kasvonpiirteiden uudelleenmuotoilu

Konsentraatio

  Thin 20mg/ml

  Medium 25mg/ml

  Strong 30mg/ml

Pakkaus

  1 x 1.5 ml ruisku

  2 x 0,8 ml ruiskut

   2 x 0,8 ml ruiskut

Revitajal Volume 1 Thin

revitajal4

 

Hoito: silmänympärysrypytsekä myös hienot, pinnalliset rypyt kasvojen herkillä ihoalueilla.

Hoitokertojen toistaminen: toimenpide tulisi toistaa 4-6 kuukauden päästäja sen jälkeen joka 6 kuukauden välein.

Revitajal Volume 2 Medium

revitajal5

 

Hoito: silmänympärysrypyt, otsarypyt ja pinnalliset rypyt poskilla; voidaan myös käyttää lisäämään volyymia huulilla ja kulmakarvojen alueella.

Hoitokertojen toistaminen: tulosten säilyttämiseksi toista sessio 6-8 kuukauden päästä.

 Revitajal Volume 3 Strong

revitajal6

 

Hoito: kasvojen keskisyvät tai syvät rypytkuten volyymin lisääminen poskipäihin, leuka, nenän dorsaalinen osa ja huulet.

Hoitokertojen toistaminen: parhaiden tulosten saavuttamiseksi hoito tulee toistaa 10-12 kuukauden päästä.

Miksi valita Revitajal Volume? 

 • ‡Tuotelinja on italialaisen tutkimustyön suunnitelun tulos. Kehitetty ja valmistettu kokonaan Italiassa
 • ‡Se on hyvin siedetty eikä sisällä käytännössä lainkaan endotoksiineja tai muita toksisia aineita
 • ‡Sisältää suuremman konsentraation ristisidottua hyaluronihappoa kuin muut markkinoilla olevat täyteainevalmisteet
 • ‡Vaikutukset näkyvät välittömästi heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen
 • ‡Vaikutus kestää 3-10 kuukautta osana jatkuvaa hoito-ohjelmaa
 • ‡Sen käyttö on yksinkertaista ja tehokasta

 

Revitajal pähkinänkuoressa

Mikä on Revitajal?

Revitajal on CE0373 sertifioitu biorevitalisaatioon tarkoitettu tuotelinja, joka sisältää biologisesti yhteensopivaa uudelleenimeytyvää lineaarista ei-eläinperäistä hyaluronihappoa.

Mihin Revitajalia käytetään?

 • ‡Kasvojen, kaulan ja rinnan alueen ihon nuorentamiseen 
 • ‡Otsan ryppyjen ja hienojen juonteiden korjaamiseen
 • ‡Kasvojen ja huulten uudelleenmuotoiluun 
 • ‡Käsien revitalisaatioon
 

Thin

Medium

Deep

Konsentraatio

  10 mg/ml

  15 mg/ml

  20 mg/ml

Pakkaus

  2 x 2,0 ml ruiskut

  2 x 2,0 ml ruiskut

  2 x 2,0 ml ruiskut

Revitajal 1 Thin

 

revitajal1

 

     

 

Hoito: hienot juonteet ja pinnalliset rypyt. Kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien revitalisaatio.

Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa joka 1-2 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 3 kuukauden välein.

 

Revitajal 2 Medium

revitajal2

 

Hoito: hieman syvemmät rypyt, kuten pinnalliset rypyt suun ympärillä ja poskissa tai kasvojen, kaulan, rinnan alueen ja käsien intensiivinen revitalisaatio.

Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa joka 2-3 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 3 kuukauden välein.

 

Revitajal 3 Deep

revitajal3

 

Hoito: keskisyvät kasvojen rypyt, kuten nasolabiaaliset poimut tai volyymin lisääminen kasvoihin poskipäiden, leuan, nenänselän, huulten tai kulmakarvojen alueilla. Tässä tapauksessa on suositeltavaa kerrostaa tuote.

Hoitokertojen toistaminen: hoito tulisi toistaa vähintään 3-4 kuukauden välein ensimmäisen vuoden ajan ja sen jälkeen 6 kuukauden välein.

SKIN-tuotteet nuorentavat kasvojen ja vartalon ihoa.

Skin

SKIN B

47

SKIN B virkistää ja nuorentaa kasvojen ihoa.

Virkeät kasvot SKIN B:n nuorennustehon ansiosta! SKIN B tasoittaa ja vahvistaa kasvojen ihoa. Samalla se aktivoi kasvojen nuorennusprosesseja, jolloin iho pysyy joustavana ja kauniina pitkään.

SKIN B tasoittaa:

 • Turvotusta silmien alla
 • Pieniä ryppyjä otsassa
 • Ryppyjä silmien ja huulien ympärillä

Luontaiset aminohapot

Luonnonmukaisten aminohappojen lisäksi SKIN B sisältää hyaluronihapon fragmentteja. SKIN B aktivoi kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostumista soluissa. Mainituilla aineosilla on ratkaiseva merkitys ihon voiman, joustavuuden ja vedensitomiskyvyn aikaansaamiseksi.

Uusi mahdollisuus iholle

Tuntuuko siltä, etteivät aiemmin käytetyt ihonhoitotuotteet enää sovi sinulle? SKIN B:n biostimulaatiotoimenpiteet antavat ihollesi uuden, virkeän ja eloisan ilmeen.

Kaksitehoiset hoitotoimenpiteet

SKIN B sisältää hyalurinihappoa, joka lisää heti volyymiä ja tekee kasvojen ihon pehmeämmäksi ja siistimmäksi. Hoito käynnistää hyaluronihapon, kollageenin ja elastiinin tuotannon soluissa.

Turvalliset tulokset

Luonnonmukaiset aineosat ovat hyvin tutkittuja ja kuvattuja. Ainoastaan hyvin harvoissa tapauksissa hoidon jälkeen esiintyy tilapäistä ihon pöhöttymää tai punehtumaa käsitellyllä alueella.

SKIN B -hoitotoimenpiteet

SKIN B:n aikaansaamat biostimulaatiotoimenpiteet tehoavat heti vahvistavasti. Ne antavat ihosoluille voimaa tuottaa peruskuituja ja -aminohappoja, jotka saavat ihon pysymään nuorena pitkään. SKIN B:tä saa käyttää myös ylimääräiseen hoitoon ennen plastista leikkaustoimenpidettä.

Mikropapulat

SKIN B:tä injektoidaan ihonalaisesti ohuella neulalla. Yksi viiden millilitran ampulli riittää yhteen hoitokertaan. Käyttämällä papulatekniikkaa pieniä määriä aktiiviainetta laitetaan verinahkaan (noin 0,1 - 0,2 cm³/ml Skin B:tä yhtä puhkaisua kohden). Aine jakautuu ruiskutuspisteistä koko kohdealueelle.

Tehokkaat hoitotoimenpiteet

Alkuhoitosarjaan riittää tavallisesti kuusi hoitokertaa: yksi hoitokerta viikossa neljän viikon aikana ja sitten vielä kaksi hoitokertaa 15 päivän välein.

Kauniin tuloksen ylläpitäminen

Hyvän tuloksen ylläpitämiseksi ehdotamme toteuttaa hoitokertoja 2-3 kertaa vuodessa.

Biostimulaatioteho

SKIN B täyttää veltostunutta ihoa, tasoittaa ryppyjä kasvoilla ja aktivoi lisäksi 3-tyypin kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostumista soluissa. Mainituilla aineosilla on ratkaiseva merkitys ihon voiman, joustavuuden ja vedensitomiskyvyn aikaansaamiseksi.

Pakkaus:

Valmistetaan tuotesarjana, jossa on 3 kertakäyttöampullia à 5 ml.

SKIN R

46

SKIN R täyttää, tasoittaa ja vahvistaa kehon ihoa.

SKIN R -hoitotoimenpiteiden biostimulaatioteho vahvistaa kehon veltostunutta ihoa. SKIN R -nuorennushoito tehoaa suurimpaan osaan kehoa. Hoito voidaan tehdä esimerkiksi kaulaan, dekoltee-alueelle, käsiin, vatsaan ja lanteisiin. SKIN R aktivoi ja tukee ihoa niiden kuitujen ja happojen tuottamisessa, jotka pitävät ihon nuorekkaana ja joustavana.

Luontaiset aminohapot

Luonnonmukaisten aminohappojen lisäksi SKIN R sisältää hyaluronihapon fragmentteja. SKIN R aktivoi kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostumista soluissa. Aineosilla on ratkaiseva merkitys ihon voiman, joustavuuden ja vedensitomiskyvyn aikaansaamiseksi.

Kaksistehoiset hoitotoimenpiteet

SKIN R sisältää hyalurinihappoa, joka lisää heti volyymiä ja vahvistaa ihoa. Samalla hyaluronihapon erikoiskaava käynnistää kollageenin ja elastiinin tuotannon soluissa. Teho vahvistuu ja vaikuttaa pitkään.

Turvalliset tulokset

Luonnonmukaiset aineosat ovat hyvin tutkittuja ja kuvattuja. Ainoastaan harvoissa tapauksissa voi syntyä tilapäistä ihon pöhöttymää tai punehtumaa käsitellyillä alueilla.

SKIN R-hoitotoimenpiteet

SKIN R:n biostimulaatiotoimenpiteet tehoavat heti vahvistavasti. Tämän lisäksi ne antavat soluille voimaa tuottaa peruskuituja ja -aminohappoja, jotka saavat ihon pysymään nuorena. SKIN R valmistetta voi käyttää myös ylimääräiseen hoitoon ennen plastista leikkaustoimenpidettä.

Mikropapulat

SKIN R valmistetta injektoidaan ihonalaisesti ohuella neulalla. Yksi 10 ml:n ampulli riittää yhteen hoitokertaan. Käyttämällä mikropapulatekniikkaa pieniä määriä aktiiviainetta laitetaan verinahkaan (noin 0,1 - 0,2 cm³/ml Skin R:ää yhtä papulaa kohden). Aine jakautuu sen jälkeen ruiskutuspisteistä koko kohdealueelle.

Tehokkaat hoitotoimenpiteet

SKIN R täytyy ruiskuttaa joka toinen viikko, yhteensä neljä kertaa. Jatkossa hoitokertoja suositellaan joka neljäs kuukausi. Tämä yleensä riittää halutun tuloksen pysymiseksi.

SKIN R-tulokset

Valmisteen ainesosat muodostavat biorakennetta. Hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

Biorakennetta muodostava teho

SKIN R täyttää, tasoittaa ja vahvistaa kehon ihoa. Lisäksi kyseiset hoitotoimenpiteet aktivoivat 1-tyypin kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon muodostumista soluissa. Mainituilla aineosilla on ratkaiseva merkitys ihon voiman, joustavuuden ja vedensitomiskyvyn aikaansaamiseksi.

Pakkaus:

Valmistetaan tuotesarjana, jossa on 3 kertakäyttöampullia à 10 ml.

Proglyme

Proglyme 

Professional Dietetics laboratoriot ovat kehittäneet uuden, innovatiivisen ja ylivoimaisen cosmeceutical-tuotesarjan taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan ja palauttamaan ihon nuorekkaan ulkonäön.

Proglyme-sarja taistelee tehokkaasti ihon näkyvimpiä vanhenemisen merkkejä vastaan ja tuotteissa on voimakas antioksidanttivaikutus käytettyjen aminohappojen ja hyaluronihapon ansiosta.

Fibroblastien aktiivisuus vähentyy ajan myötä johtuen ikääntymisestä ja muista syistä (syömistavat, ruokavalio, tupakointi, voimakas fyysinen rasitus, pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle). Täten ihon vanhentuu, ihonväri samenee, elastisuus, kirkkaus ja täyteläisyys vähentyvät ja näiden seurauksena syntyy ryppyjä ja juonteita.

Fibroblastit tuottavat kollageenia käyttämällä hyväkseen ravintoa: aminohappoja (Glysiini, L-Proliini, L-Lysiini), joita löytyy kaikista Proglyme-sarjan tuotteista, ja jotka ovat olennaisia kompensoimaan fibroblastien vähentynyttä aktiivisuutta.

Mitä suurempi on aminohappojen määrä hoidettavalla alueella, sitä enemmän solujen vitaalisuus ja niiden lukumäärä kasvaa ja täten ihon ulkonäkö parantuu. On tärkeää painottaa, että hyaluronihapolla on ihonalaiskudosta kosteuttavan vaikutuksen lisäksi myös synergistinen vaikutus aminohappojen kanssa vapaiden radikaalien tuotantoa vastaan ja sitä seuraavaa solujen vanhentumista vastaan.

Useat Professional Dietecsin teettämät tutkimukset ovat osoittaneet merkittävän vähennyksen rypyissä hoidetuilla subjekteilla ja ihon elastisuuden ja kiinteyden parantumisen.

 

Face Cream

40

 

Proglyme Anti-wrinkle Face Cream taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

Proglyme Anti-wrinkle Face Cream

Hyödyt ja tulokset:

 • Taistelee uurteita ja ryppyjä vastaan
 • Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä
 • Palauttaa ihon joustavuuden ja kimmoisuuden
 • Kosteuttaa, ravitsee ja virkistää ihoa

Käyttöohjeet:

Käytä kahdesti päivässä: aamulla ihon puhdistamisen jälkeen ennen meikkiä ja illalla.

Koostumus:

 • 3% L-Amino Happoja: Glycine Proline, Lysine, Leucine
 • Shea voi ja avokado-öljy kosteuttavat ja palauttavat ihon joustavuutta
 • A- ja E-vitamiinit pehmentävät, tasapainottavat sekä suojaavat ihoa rasitukselta

 

Facial Mask

 

Proglyme Anti-wrinkle Facial Mask korjaa, kosteuttaa ja kohottaa ihoa.

Proglyme Anti-wrinkle Facial Mask

Hyödyt ja tulokset:

 • Erityinen aminohappokoostumus, joka korjaa ihoa
 • Erikoinen koostumus maksimoi imeytymistä
 • Nuorentaa ihoa huomattavasti
 • Ihoa kohottava vaikutus

Käyttöohjeet:

Levitä sormin ohut kerros geeliä kasvoille. Vältä aineen joutumista silmien ja suun ympärysiholle. Jätä geeli kasvoille noin 1-3 tunniksi. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Saadaksesi parhaimman lopputuloksen, jätä geeli kasvoille yön yli. Käytä 2-3 kertaa viikossa.

Koostumus:

Patentoitu formula, joka sisältää 4% L-Amino Hapot: Glycine, Prolinem Lysine, Leucine.

Pakkaus:

Tuubi 40 ml

 

Eye & Lip Gel

 

Proglyme Anti-wrinkle Eye & Lip Gel palauttaa ihon luonnollisen sävyn kosteuttaen ja virkistäen ihoa.

Proglyme Anti-wrinkle Eye & Lip Gel

Hyödyt ja tulokset:

 • Nopeasti imeytyvä geeli levittyy helposti
 • Auttaa palauttamaan ihon sävyn
 • Soveltuu silmien ja huulten herkälle ympärysiholle
 • Kosteuttaa ja virkistää ihoa

Käyttöohjeet:

Levitä voidetta sormin kevyesti silmien ja huulten ympärille, kunnes voide imeytyy.

Koostumus:

Patentoitu formula sisältää 4% L-Amino Hapot: Glycine Proline, Lysine, Leucine

Pakkaus:

Pumppupullo 15 ml

 

Ravintolisä

38

 

Proglyme taistelee ihon vanhenemista vastaan. Ravintolisä koostuu aminohapoista, jotka edistävät sidekudossolujen muodostumista ja nopeuttavat kollageenisynteesiä. Suositellaan käytettäväksi erityisesti valmistauduttaessa leikkaukseen, leikkauksen jälkeen ja kauneushoidollisten hoitojaksojen aikana.

Ihon vanhenemisprosessissa on kyse siitä, että ihon kerrokset köyhtyvät ja sidekudossolujen määrä laskee. Ikääntymiseen vaikuttaa myös elämäntavat, kuten ruokavalio, laihdutus, tupakointi, stressi ja UV-säteily.

Mitä enemmän iho saa aminohappoja, (L-proliinia, glysiinia ja L-lysiinia) sitä enemmän sidekudossolut saavat elinvoimaa ja lisääntyvät. Proglymen ainutlaatuinen koostumus taistelee ihon ikääntymistä vastaan ja palauttaa ihon elinvoiman, kuten luonnollisen sävyn, kimmoisuuden, hohdon ja volyymin. Tuote on patentoitu Japanissa, CE:ssä ja Amerikassa.

Ainesosat:

Glysiini, L-Proliini, L-Lysiini

Suositeltu annostus:

Yksi pullollinen päivässä.

Antotapa:

Pullon sisältö suositellaan sekoitettavaksi lasilliseen vettä, hedelmämehua, teetä tai muuta juomaa.

Pakkaus:

15 pulloa (15 ml)

 

Rejuvenating Body Cream

Ravitsee vartaloa kollageeniaminohapoilla and parantaa kiinteyttä ja ihon elastisuutta. Taistelee näkyviä vanhenemisen merkkejä vastaan ja vähentää niitä.

 

Anti-Wrinkle Face Cream

3% L-aminohappoja + Hyaluronihappo. Erityisesti kehitetty toimimaan ryppyjä aiheuttavia biokemikaalisia prosesseja vastaan. Suositellaan käytettääväksi kahdesti päivässä.

 

Eye Contour Gel

4% L-aminohappoja + Hyaluronihappo + C-vitamiini. Aminohappojen klusteri, jonka on todettu ehkäisevän silmänympärysihon vanhentumista.

 

Intensive Anti-Wrinkle Facial Mask

4% L-aminohappoja. Transdermaalinen lapputeknologia, jolla on 2 synergististä tavoitetta: aminohappojen siirtyminen ihoon ja niiden synnyttämä kiinteyttävä vaikutus.

 

Anti-Wrinkle Serum

4 % L-Amino Happoja + Hyaluronihappo + A- ja C-vitamiinit. Taistelee ensimmäisiä ryppyjä ja syviä ryppyjä vastaan, vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta. Levitä iholle kaksi kertaa päivässä ja hiero kevyesti, kunnes tuote on täysin imeytynyt.

 

Proglyme® drink

Aminohappo ravintolisä. Parantaa intradermaalisten ja kosmeettisten hoitojen tehokkuutta ja pidentää tulosten kestoa. Proglyme nopeuttaa leikkaushaavojen parantumista. Annostus: 1-2 annospussia päivässä sekoitetaan juomaan, ei ruokailun yhteydessä.

 

Cosmeceuticals

Anti-wrinkle face cream - kasvovoide ryppyjä vastaan

Eye contour cream - silmänympärysvoide

Intensive anti-wrinkle facial mask - intensiivinen kasvonaamio ryppyjä vastaan

Rejuvenating Body Cream - uudistava vartalovoide

Anti-wrinkle Serum - seerumi ryppyjä vastaan

Puretree

PureTree

 

Sheet Mask Raspberry
Vadelmauutetta sisältävä kangasnaamio. Kiinteyttää ja saaikääntyvän ja velton ihon hehkumaan.

Sheet Mask Hyaluronic Acid
Hyaluronihappoa sisältävä kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ja väsynyttä ihoa.

Sheet Mask Caviar
Kaviaariuutetta sisältävä kangasnaamio. Kiinteyttää ja ravitseeväsynyttä ja veltostunutta ihoa.

Sheet Mask Collagen
Kollageenia sisältävä kangasnaamio. Kiinteyttää jakosteuttaa kuivaa ja veltostunutta ihoa.

Sheet Mask Honey
Hunajauutetta sisältävä kangasnaamio. Kirkastaa ja ravitseekuivaa ja väsynyttä ihoa.

Sheet Mask Pearl
Helmiuutetta sisältävä kangasnaamio. Kirkastaa ja tuo hehkuaväsyneelle ja harmaalle iholle.

Sheet Mask Lemon
Sitruunauutetta sisältävä kangasnaamio. Kirkastaa javirkistää väsynyttä ja harmaata ihoa.

Sheet Mask Aloe
Aloe-uutetta sisältävä kangasnaamio. Kirkastaa ja virkistääväsynyttä ja harmaata ihoa.

Sheet Mask Tea tree
Puuöljuuutetta sisältävä kangasnaamio. Kirkastaa ja ravitseekuivaa ja väsynyttä ihoa.

Sheet Mask Green tee
Vihreäteeuutetta sisältävä kangasnaamio. Kiinteyttää jaravitsee väsynyttä ja veltostunutta ihoa.

Mesolangat

mesolangat

 

Innovatiivinen tekniikka ihon kiristämiseen ja ryppyjen poistoon. 3D Mesolangat ovat tunnettu hoitomuoto Aasiassa jo vuosikymmenien ajan. Aasialisten naisten iho on tunnetusti hyvin ohut ja herkkä, joten hoitomuoto ryppyjen poistamiseksi on tärkeää heille ja vaatii erikoisosaamista.

 Estemed 3 D Mesolangat valmistetaan Etelä-Koreassa.

 Yleinen luonne anti-aging hoitoja paljastaa nimensä (muodostuu sanasta mesotherapia ja lanka). Työkalu on ruostomastonta terästä ja se on eroismuotoiltu ja vastaavasti neulaan kiinnitettäv lanka polymaitohappoa. Lanka on erittäin ohut lähes näkymätön. Se syötetään suoraan iholle, ja se on vähitellen se resorboituu entsyymien avulla muodostaen iholle alustan.

 Samaan aikaan 3D Mesolangat ei ainoastaan vahvista ihoa, mutta myös parantaa ihon rakennetta.

 Mihin 3D Mesolangat auttavat:

Hoitomuotoa käytettäessä voidaan jo yhdellä hoidokerralla taata:

• kollageenin muodustumisen stimulointi ihossa

• kasvojen keski- ja alaosan piirteiden paraneminen

• kulmakarvojen ja yläluomien kohotus

• lymfan luonnolisen liikkumisen paluu

• ihon värin muutos ja pigmentoläskien normalisointi

 3D Mesolangat ovat hyvin ohuitaja vahvoja, siksi niiden avulla voidaan ihoa kiristää ja pitää sen hyvin uudessa muodossa.

 Hoidosta ei aiheudu mitään "siirtosäikeitä”, eikä jälkiä edes ohuessa ihossa. Lisäksi, että lankojen avulla parannetaa ulkonäköä, 3D Mesolangat voidaan käyttää kehon kaikilla alueilla, joissa tarvitaan nopeaa ja turvallista ihon “liftingiä”, esm.  vatsan, kaulan ja dekolteen, lonkat jne.

 Miksi 3D Mesolangat ovat turvallisia. Koska 3D Mesolangat on testattu ja valmistettu polymaitohaposta, ne eivät aiheuta mitään allergiareaktoita tai oireita. Näin kaikki terveysriskit ovat poissuljettu.

 Hoitomuoto on nopea potilasystävällinen, siinä ei tarvita voimakasta puudutusta eikä pitkää  kuntoutusta. Toimenpiteen jälkeen iho voi olla tilapäisesti arka. Arkuus  häviää 7-10 päivän kuluessa.